середа, 7 березня 2018 р.

Подав Депутатський запит щодо створення робочої групи із залученням профільних фахівців від громадськості с. Чубинське з метою контролю виконання робіт по водогону


7 березня 2018 року подав Депутатський запит Щодо створення КП «КУП «Олександрівкажитлобудсервіс» робочої групи із залученням представників громадськості с. Чубинське, авторського та технічного наглядів для контролю виконання робіт підрядниками по договорам реконструкції системи питного водопостачання (водопровід 1-й та 2-й етап) у с. Чубинське.
У зв’язку із тим, що завершення виконання робіт по будівництво нового водогону критично важливе для жителів Чубинського, вважаю за доцільне створення замовником робочої групу із залученням фахових представників громадськості для об’єктивного та незалежного здійснення контролю за виконаними роботами у відповідності до пп. 4.1.1 згаданих вище договорів, а також випробовування трубопроводів.
Слід зазначити, що у зв’язку із об’єктивними та суб’єктивними факторами завершення робіт по даним двом етапам затягнулося в часі більш ніж на вісім місяців, подальше зволікання із завершенням організації нової системи водопостачання, покликаної на безперебійне та якісне забезпечення жителів Чубинського питною водою, є недопустимим. Недопустимим також є потенційні грубі порушення у виконанні робіт, у разі наявності яких, підрядники згідно умов договорів повинні їх усунути.  


1 коментар:

  1. Доброго, дня.
    Я гуглив на сайті http://vos-rada.gov.ua/ сільради бюджет на 2018 рік, не знайшов.
    Підкажіть, де я з ним можу ознайомитися?

    ВідповістиВидалити