пʼятниця, 25 травня 2018 р.

Депутати підтримали завдання на проектування "Капітального ремонту центрального тротуару по вулиці Погребняка" та " Капітального ремонту тротуару від Амбулаторії до залізниці"

Вдячний всім, хто висловив власну думку щодо встановлення БАР'ЄРНОЇ ОГОРОЖІ для БЕЗПЕКИ пересування по центральному тротуару по вул. Погребняка у с. Чубинське, а також колегам за підтримку завдань на проектування Капітального ремонту тротуарів: по вулиці Погребняка (від кута повороту в напрямку Погребняка,11 (біля ІГРТ) до до кута повороту вул. Господарська с.Чубинське ).

Ще у липні 2017 року спільно з депутатами Дмитром Власовим та Григорієм Квашуком подали повторно депутатське звернення (яке уже подавалось у 2016 році), щодо розробки проектів та здійснення Капітального ремонту тротуарів і ось потихенько виходимо на фінішну пряму.

1) Капітальний ремонту тротуару: по вулиці Погребняка (від кута повороту в напрямку Погребняка,11 (біля ІГРТ) до до кута повороту вул. Господарська с. Чубинське ) 
В соціальній мережі та у спільнотах у вайбері більшістю людей було підтримано встановлення Бар'єрної огорожі - депутати врахували думку громади. Завдання на проектування підтримано практично одноголосно (18 - ЗА), не голосувало лише три депутата.


Отож, очікуємо експертизу і затвердження її на сесії, а після успішного схвалення тендер і власне саме виконання робіт.
Ширина тротуару 1500 мм, висота бортового каменю 150 мм. Матеріал верхнього покриття ФЕМ.

Більш детально згодом після затвердження експертизи.

2) Капітальний ремонт тротуару між садовими товариствами від вул. Садово-Дачна (від Амбулаторії) до залізничної зупинки Чубинський  у с. Чубинське
Даний об'єкт є основною пішохідною артерією, що з'єднує с. Велику Олександрівку і с. Чубинське.  Завдання на проектування підтримано практично одноголосно (17 - ЗА), не голосувало лише три депутата.


Проектом передбачено тротуар шириною 2250 мм із влаштуванням вело-доріжки, а також встановлення обмежувачів від несанкціонованого заїзду автомобілів на пішохідну зону.

3) Капітальний ремонт тротуару по вулицям Бориспільська у с. Чубинське
даний проект поки, що на узгодженні і доопрацюванні. Він був ініційований, ще у 2015 році депутатом Дмитром Власовим і повторно у липні 2017 року за спільним зверненням з депутатами Дмитром Власовим та Григорієм Квашуком. Деталі теж згодом повідомлю.




Немає коментарів:

Дописати коментар